Websites

Websites

Websites

Als ondernemer of organisatie wil je graag jouw dienstverlening aan jouw doelgroep presenteren. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een website?
Ik kan deze voor je maken en onderhouden.

Lees verder wat ik voor je kan doen:

One pager

Een one pager is een website met maar één pagina. Ideaal voor een informatieve site of voor het aanbieden van één product of dienst. 

Website

Wil je een website met meerdere pagina’s? Dat kan natuurlijk ook. 

Beheer

Het beheer van je website is heel belangrijk. Gebruikte programma’s krijgen een update en die moeten verwerkt worden. Doe je dat niet, dan wordt jouw site onveilig en onbereikbaar

Ik maak jouw website in overleg met jou. In jouw huisstijl, met jouw input. Heb je nog geen huisstijl? Dan kan ik die ook voor je maken. Elke website is uniek en zelf gemaakt (geen gebruik van templates).

Mijn werkwijze

Een website moet bij jou passen. Daarom heb ik een werkboek gemaakt, dat we samen gaan invullen. Dit werkboek bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel is bedoeld voor mij om een beeld te krijgen van wat jij wilt en wat al aanwezig is. Heb je al een domein naam? Heb je al een logo en een huisstijl? Moet ik voor jouw de hosting van de site regelen? Wie maakt de teksten? Heb je al nagedacht over een opzet? Enz enz.  

Op basis van dit eerste deel krijg jij van mij een offerte. Bij het maken van een website werk ik altijd met een projectprijs, dus je weet precies waar je aan toe bent. En ik ook. Dan ga ik voor je aan de gang en tussentijds gebruiken we het werkboek als een voortgangsdocument. We hebben regelmatig overleg.
Ook wordt het boek gebruikt voor input van jou voor teksten en dergelijke. Aan het einde van het traject zijn alle vragen in het werkboek geantwoord en is jouw site klaar. 

Als jouw site klaar is, dan moet deze natuurlijk ook beheerd worden. Afhankelijk van jouw kennis en kunde kun je dit zelf doen, maar ik kan dat ook voor je doen. De mogelijkheden hiervoor bied ik aan in de offerte. 

De site wordt gemaakt met het (betaalde) bouwprogramma Elementor Pro. Met dit programma ben jij ook in staat om zelf wijzigingen door te voeren. 

Mijn portfolio

Onderstaand staan een aantal websites die ik inmiddels opgeleverd heb. 

www.janinevandermeer.nl

De wens was een uitgebreide website met informatie voor bezoekers over dienstverlening, tarieven en contactmogelijkheid.

www.clownmeloentje.nl

Deze website geeft een beeld van hetgeen een contactclown kan betekenen, inclusief een blogpagina. Het logo is door mij ontworpen.

www.t-winzicht.nl

Deze site is een portfolio (onepager) van een financieel data analist. Het logo is door mij ontworpen.

www.tuiltjekindercoaching.nl

Deze website geeft informatie voor bezoekers over de dienstverlenging, tarieven van een kindercoach en heeft een  contactmogelijkheid. De site is inmiddels niet meer online. 

Portfolio Bij Mimosa
www.bijmimosa.nl

Deze site is een vervangende site en omvat de zeer verschillende diensten van Bij Mimosa. Naast het ontwikkelen van de site, heb ik ook het logo ontworpen en de verdere huisstijl. 

www.gc-zuidwestdrenthe.nl

De gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe was toe aan een nieuwe look and feel. Ook wilde men graag de projecten op de site. Ik heb het logo geinitieerd. en de site gemaakt. Tevens heb ik het bidbook ontworpen.

www.gewoonliefmassages.nl

Deze informatieve onepager is van Hilda van Leeuwen. Zij geeft hand- en voetmassages aan ouderen. Ontwerp en logo zijn ook van mijn hand

www.heidihammers.nl

Deze onepager geeft informatie over de dienstverlening van Heidi Hammers, kinder- en gezinscoach.

Zij gingen jou voor!

Ik ken Janneke al heel wat jaren en toen ik besloot om een website voor mijn praktijk te laten bouwen, was het voor mij geen vraag door wie Ik dat zou laten doen.
Ik ken Janneke als een heel spontane, goedlachse, maar ook een serieuze en hardwerkende vrouw, die de lat voor zichzelf best hoog legt in dat wat ze doet. Ze heeft mijn creatieve ideeën heel goed weten om te zetten in een nuchtere, zakelijke maar toch speelse website.
Janneke heeft een duidelijke manier van communiceren en uitleggen. Ze denkt goed mee en komt met, voor mij verrassende voorstellen.
Ik waardeer haar eerlijkheid, als ze aangeeft dat ze iets niet weet en vervolgens alles op alles zet om het antwoord op de vraag te vinden. Ik ben blij met onze samenwerking!
We kennen elkaar al heel lang, maar hebben pas dit jaar voor het eerst samengewerkt. Dat Janneke extravert, expressief, creatief en intelligent is wist ik al. Nu heb ik ontdekt dat zij ook: haar opdracht goed formuleert en conform planning uitvoert, uitstekend luistert en in begrijpelijke taal schrijft, prachtige zelfontwikkelde sjablonen gebruikt en desgewenst nieuwe maakt, prima kan presenteren en prettig contact houdt met opdrachtgever en projectteam. Je kunt Janneke 'om een boodschap sturen'; ze is betrouwbaar, flexibel en resultaatgericht.
Alice Wösten
Oud-directeur GC Zuidwest Drenthe
Spreekt jou dit aan?

Wil jij ook een nieuwe website? Is jouw site toe aan een upgrade of wil je graag iemand die jouw website beheert? Vul je gegevens in of doe een belletje!